7 Απριλίου 2017

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ... ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ !! .. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;

πηγή samiaki anaptiksi

Τελευταία όλο και περισσότερο βλέπουμε επιτέλους κάποιους να "οργώνουν" το νησί μας , να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους πολίτες , να προσπαθούν να κατανοήσουν τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας .
     Οι κινήσεις αυτές οφείλουμε να πούμε και τονίσουμε ότι έχουν ξεκινήσει από καιρό τώρα από τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Δ.Σ την "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και μάλιστα για πάνω
από μια φορές .
Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χ''χριστοδούλου μαζί με στελέχη του συνδυασμού έχουν πραγματικά οργώσει το νησί , έχουν βρεθεί ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά και οικισμούς και μάλιστα 2 και 3 φορές , έχουν ανταλλάξει απόψεις και θέσεις με τους κατοίκους , έχουν καταγράψει τα πραγματικά προβλήματα και φυσικά έχουν προτείνει λύσεις ουσίας . Η " ΑΝΑΤΡΟΠΗ" που στηρίζει την τεχνολογία και τις νέες δυνατότητες αποδεικνύει ότι μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά και στην άμεση επαφή και τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια .
    Τελευταία νοιώθουμε μεγάλη χαρά που διαπιστώνουμε ότι και ο άλλος ανεξάρτητος συνδυασμός του Δ.Σ του νησιού μας , η ΑΚΙΣ και ο επικεφαλής του κ. Σίμος έχουν ξεκινήσει τις επαφές και τα ταξίδια , έχουν ξεκινήσει κι εκείνοι να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους , κοντά στην πραγματικότητα και στα καθημερινά προβλήματα . Η ΑΚΙΣ ξεκίνησε και προχωρά το πλάνο επισκέψεων στα χωριά και τους απομακρυσμένους οικισμούς του νησιού μας . Η προσπάθεια συνεχίζεται και εμείς θα την στηρίξουμε και αυτή γιατί πραγματικά πιστεύουμε στην αναγκαιότητα επικοινωνίας και συνεργασίας της εξουσίας ακόμα και με τον πιο απομακρυσμένο οικισμό ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σπίτι του νησιού μας .
    Αυτό όμως που θέλουμε να θίξουμε για άλλη μια φορά με την ευκαιρία των πρωτοβουλιών των δυο ανεξάρτητων συνδυασμών είναι η .. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ της σημερινής διοίκησης του Δήμου από τα απομακρυσμένα χωριά μας , από τους κατοίκους που επιμένουν προς τιμήν τους να παραμένουν στα χωριά τους , στην γη τους . Είναι ιδίωμα, γνώρισμα και πιστεύω των κομμάτων αλλά και των τοπικών κομματικών μηχανισμών να θυμούνται τον πολίτη , να "σκύβουν" πάνω από τα προβλήματα του , να "αγωνιούν" για τα θέματα του όταν πλησιάζει ο καιρός των εκλογών. Όταν θα χρειαστούν πάλι να "κλέψουν" την ψήφο του , όταν θα απαιτήσει το κέντρο να κερδίσει την έδρα τον Δήμο , να βαφτεί στα δικά του χρώματα το νησί . Ο κάθε κομματικός συνδυασμός για το μόνο που καίγεται και ασχολείται είναι για την προώθηση των κομματικών συμφερόντων , η τήρηση της κεντρικής κομματικής γραμμής , η υφαρπαγή ψήφων , η πολιτική στήριξης ή αντίδρασης αναλόγως χωρίς να τους απασχολούν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου , των κατοίκων του . Όποια μεγάλη απόφαση είναι να παρθεί , πρέπει να παρθεί για το καλό του νησιού μας , είναι υποχρεωτικό να περάσει από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος εκεί στο απόμακρο και ξένο κράτος των Αθηνών .. αλλιώς δεν έχει καμία ελπίδα.
    Όταν όμως έχεις φθάσει στο σημείο αυτό πραγματικά με τι θράσος και αναίδεια βγαίνεις να αντιμετωπίσεις τον πολίτη ;  Πως τολμάς να ζητάς για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη και την "τιμή" να ηγηθείς ; Με τι σκεπτικό συνεχίζεις το σάπιο αυτό παιχνιδάκι της κομματικής εξουσίας ; Αλλά φυσικά θα μας πείτε ότι εφόσον υπάρχουν ακόμα πολίτες που στηρίζουν κόμματα και ιδεολογίες , αφού υπάρχουν ακόμα αυτοί που στηρίζουν το μέλλον της οικογένειας τους και των παιδιών τους στο ρουσφέτι , αφού υπάρχουν ακόμα αυτοί που πάνω από το καλό του χωριού ,της πόλης , του νησιού βάζουν αυτό του κόμματος και το βάψιμο του νησιού στα "χρώματα τα δικά μας" την βραδιά των εκλογών .. τότε καλά κάνουν όλοι αυτοί οι κομματικοί ποπολάροι και συνεχίζουν να υπάρχουν και να επιβιώνουν ...
     Όλα αυτά όμως θα πρέπει όσοι σκεπτόμενοι πολίτες έχουν μείνει ακόμα , όσοι κάτοικοι ξεχωρίζουν το νησί από το κέντρο , όσοι κατανοούν και αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και την ουσία να ενωθούμε και να αντιδράσουμε . Θα πρέπει όλοι εμείς να περάσουμε το μήνυμα ότι τέρμα ως εδώ και πλέον η κοροιδία σας δεν περνάει . Θα πρέπει όλοι να  συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα να οδηγήσουμε το νησί μας μπροστά χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος , να αποδείξουμε ότι εμείς μπορούμε καλύτερα μόνοι μας χωρίς τις έξωθεν εντολές . Θα πρέπει να πείσουμε επιτέλους τους κολλημένους ακόμα ότι η σημερινή κατάντια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αδιάλλακτη αυτή προσπάθεια εφαρμογής της σάπιας αυτής πολιτικής , της κομματικής πολιτικής ....
    Εμείς θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι στηρίζουμε , υποστηρίζουμε και προωθούμε τους ανεξάρτητους συνδυασμούς , τους ανθρώπους που έξω από κόμματα , χρώματα και ψευτοιδεολογίες αγωνιούν και ενεργοποιούνται για το καλό και μόνο του νησιού μας και καλούμε όλους και όλες σας να κάνετε το ίδιο . Καλούμε κυρίως τους νέους ανθρώπους να κατανοήσουν τα λάθη του παρελθόντος , να δουν το συμφέρον του τόπου και να στηρίξουν τους .. άριστους και όχι τους αρεστούς . Αλλά πάλι νοιώθουμε την ανάγκη να καλέσουμε για άλλη μια φορά τους "αυτόνομους αγωνιστές " να δουν το θέμα συμπόρευσης , σύμπραξης , συνένωσης για περισσότερη δύναμη , καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη αποδοχή ........ Έχουμε όλοι και όλες την ευθύνη και την υποχρέωση να αγωνιστούμε , να ενεργοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για το χωριό μας , την πόλη μας , το νησί μας !!!
Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi