28 Απριλίου 2017

ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ .. ΝΑ Σ' ΑΛΛΟΙΨΩ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;


 Αγαπητοί συνάδελφοι.     Όλα αυτά τα χρόνια σαν πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων με την δική σας στήριξη και ...

    Ένας τόπος που θέλει να στηρίξει την ανάπτυξη του σε επαγγελματικούς συλλόγους που αγνοούν τον λόγο ύπαρξης τους , που δεν μπορούν να
ξεχωρίσουν τις αρμοδιότητες και υποχρεώσεις τους από τις προσωπικές επιδιώξεις , βλέψεις ή πολιτικοπαραταξιακές σχέσεις , δεν μπορεί και στην τελική δεν πρέπει να έχει μέλλον .

   Η απάντηση του προέδρου , του "μόνιμου" προέδρου της ένωσης ξενοδόχων Σάμου αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προχειρότητα , τον ερασιτεχνισμό , την "ελαφρότητα" με την οποία βλέπουμε και ασχολούμαστε με την "μεγάλη , βαριά μας βιομηχανία" στο νησί μας και γιατί αν συνεχίσουμε σε αυτά τα μονοπάτια δεν έχουμε καμία ελπίδα σωτηρίας !!! .

 Μάλιστα μια απάντηση που ο πρόεδρος δεν ένοιωσε την ανάγκη να την απευθύνει στον κόσμο , στους ανθρώπους που αγωνιούν , που στηρίζουν την επιβίωση τους στον τουρισμό και στην ανάπτυξη του . Μια απάντηση που απευθύνεται στην συντεχνία για να κρατήσει απλά τα προσχήματα μεταξύ των ψηφοφόρων .. αυτό που τελικά είναι ο στόχος !!!

   Εμείς κλείνοντας θέλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα στον πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Σάμου  αφού όπως λέτε πρόεδρε η ένωση είναι για όλη την Σάμο , ο στόχος και η θέση της είναι για μια ενιαία Σάμο τότε ..
.. ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;
.. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΑΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;
.. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΑΤΕ ΒΕΤΟ ή ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ;;;
  Μήπως τελικά τα περί ενότητας , ενιαίων συμφερόντων και μιας Σάμου είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες ή πολιτικάντικα παιχνίδια ; .....
Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi