21 Απριλίου 2017

Οι Κινέζοι ξεκινούν κρουαζιέρες στο Αιγαίο -Στον Πειραιά το πρώτο γκρουπ-το νησί μας είναι στους προορισμούς που επισκέπτονται ....


Οι πρώτοι οργανωμένοι Κινέζοι τουρίστες που θα πραγματοποιήσουν Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά έφτασαν στην χώρα μας.

Σε θερμό κλίμα και παρουσία πολλών επίσημων, πραγματοποιήθηκε σήμερα ειδική εκδήλωση υποδοχής της πρώτης ομάδας από 250 Κινέζους τουρίστες που θα πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.


Το πρώτο οργανωμένο γκρουπ επιβατών από την Κίνα, σηματοδοτεί το άνοιγμα της ελληνικής  κρουαζιέρας για τους για Κινέζους στο Αιγαίο με πρωτοβουλία της Celestyal Cruises και θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia. Οι Κινέζοι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία τριήμερη κρουαζιέρα με την ονομασία «Εικονικό Αιγαίο» όπου περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλους τους γνωστούς και δημοφιλείς προορισμούς, όπως Μύκονο, Σάμο, Κουσάντασι, Ηράκλειο και Σαντορίνη.

Με αφορμή την εκδήλωση υποδοχής, η Διοίκηση του ΟΛΠ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Capt. Fu Chengqiu απένειμε τιμητική πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises, κο Κυριάκο Αναστασιάδη για να επιβραβεύσει τις πρωτοβουλίες, αλλά και τη συνολική πολύχρονη συνεισφορά της εταιρείας που κατέχει το 70% του homeporting της κρουαζιέρας, ενώ αποτελεί ετήσιο και σταθερό χρήστη του λιμανιού του Πειραιά.

.iefimerida