6 Απριλίου 2017

Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής


Κατανυκτικές στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες στην συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής που πραγματοποιήθηκε χθες στην καθολική εκκλησία Βαθέως Σάμου Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

Εν όψει των άγιων ημερών εορτασμού του Θείου Πάθους, οι Σύλλογοι “Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας Ηδύλη” και “Φιλαρμονική Βαθύλλος - Αντώνης Γεροχριστοδούλου”, πραγματοποίησαν Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής  με έργα Μπαχ, Μότσαρτ, Μπρούκνερ, Μπετόβεν, Ιερώνυμου Τραγουδιστή Κύπρου, Πασχαλινά Εγκώμια κ.α. Ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία “Ηδύλη” (μουσική διδασκαλία Γιώργος Κουμαραδιός) και το Σύνολο Μουσικής Δωματίου “Βαθύλλος” (μουσική διδασκαλία Αντώνης Γεροχριστοδούλου).

Η συναυλία ήταν ιδιαίτερα επιτυχής καθώς η καθολική εκκλησία ήταν κατάμεστη από κόσμο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον μαέστρο και στην χορωδία του αλλά και στον σε ακούραστο και διδάσκαλο κ. Αντώνη Γεροχριστοδούλου αλλά και σε όσους εργάστηκαν για να είναι επιτυχής η εκδήλωση.

Αν κάποιος δεν μπόρεσε σίγουρα έχασε…. Αλλά του δίνετε η ευκαιρία να έρθει την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 την ίδια ώρα δηλαδή στις 8 το βράδυ και να γίνει κοινωνός, μέσω της μουσικής, του κατανυκτικού πνεύματος της Μεγάλης Εβδομάδαςή το Σάββατο 8 Απριλίου στην αίθουσα  του Δήμου στο  Καρλόβασιπάλι στις 8 το βράδυ.

Αντίστοιχη συναυλία είχε ξαναδοθεί πάλι στην καθολική εκκλησία το Πάσχα του 2013 όπου μετά από την απαίτηση του κόσμου πραγματοποιήθηκε  επανάληψη τής.

Θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές και στους συντελεστές της αποψινής  καταπληκτικής βραδιάς

Μάριος Φώσκολος