29 Απριλίου 2017

Βούλιαξε το λιμάνι Καρλοβάσου από τους Τούρκους τουρίστες, που έφτασαν σήμερα στο νησί για να περάσουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.



Πηγή 
ΡΑΔΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑ
Σταματία Ράπτη

Βούλιαξε στην κυριολεξία το λιμάνι Καρλοβάσου από τους Τούρκους τουρίστες, που έφτασαν σήμερα στο νησί για να περάσουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.Οι φορείς της περιοχής οργανωμένα και συντεταγμένα καλωσόρισαν τους επισκέπτες από το Σίγιαζικ ,οι οποίοι έφτασαν με δυο ώρες καθυστέρηση. 470 Τούρκοι αφίχθησαν στην περιοχή , δικαιώνοντας όλους τους τοπικούς φορείς και επαγγελματίες  , που τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, η οποία και τους ξάφνιασε ευχάριστα.


Οι Τούρκοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχαν παραθέσει προς τιμή τους οι επιχειρηματίες του Καρλοβάσου , ενώ διασκέδασαν με τα χορευτικά τμήματα και την φιλαρμονική Καρλοβάσου, η οποία και έδωσε για μια ακόμη φορά τον καλύτερο της εαυτό.

 Τους επισκέπτες καλωσόρισαν ο βουλευτής του νομού μας κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή έδωσε αγώνα για το άνοιγμα της πύλης, ο δήμαρχος του νησιού κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Αναστάσιος Καλατζής, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο επικεφαλής του συνδέσμου ΟΤΑ Δυτικής Σάμου κ. Μανόλης Νικολού, ενώ τους Τούρκους συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης του νομού μας κ. Νικόλαος Κατρακάζος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ Ελισσαίος Μαυρατζώτης.

Το παρών έδωσαν αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Καρλόβασι , τουριστικοί πράκτορες και μέλη της ομάδας παρέμβασης ,  οι οποίοι ικανοποιημένοι μας ανέφεραν ότι  οι αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβλήθηκαν εκ μέρους όλων των εμπλεκόμενων φορέων του νησιού, στέφθηκαν με επιτυχία. Ασφαλώς και αποτελεί μία τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία η έλευση των επισκεπτών από τα απέναντι Τουρκικά παράλια , αφού οι επιχειρηματίες θα πάρουν μία μεγάλη ανάσα από το ζεστό χρήμα που θα πέσει στην αγορά.