12 Απριλίου 2017

Η γραμματέας του Δημάρχου........ εργάτρια καθαριότητας του συνδέσμου ΟΤΑ... τι λένε οι λαλίστατοι του Δ.Σ των υπαλλήλων

Στις 6-4-2017 δημοσιεύσαμε την παρακάτω ανάρτηση που αφορούσε την Γραμματέα του Δημάρχου που έχει προσληφθεί ως εργάτης καθαριότητας και αντί να εκτελεί αυτά τα καθήκοντα  βρίσκεται σε επιτελικές θέσεις στον δήμο ...και μοιράζει ενίοτε ....και διάφορα ηχητικά αποσπάσματα της εκπομπής του 2000fm στους συναδέλφους της
Πέρασαν αρκετές ημέρες από την δημοσίευση και δεν είδαμε καμιά απάντηση γραπτή από το γραφείο του Δημάρχου είτε να επιβεβαιώνει είτε να διαψεύδει την ανάρτηση.

Αν και αυτή τη φορά δεν ανακοινωθεί κάτι θα αναρτήσουμε τη σύμβαση που υπάρχει μεταξύ του δήμου και της υπαλλήλου καθαριότητας και θα πούμε για μια ακόμη φορά ότι σε  αυτόν τον δήμο ...ούτε τάξη υπάρχει αλλά και ούτε διαφάνειαΑπό την διαδρομή της εν λόγω κυρίας φαίνεται ότι είναι στέλεχος παντός καιρού και πάσης εξουσίας. Οι δε κρατικές της θητείες κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο ακριβά...
Όπως λένε και οι απλοί πολίτες: «παντός καιρού» δηλαδή κάποια η οποία ελίσσεται και βολεύεται με όλες τις καταστάσεις - πολιτικές, επαγγελματικές, στις προσωπικές του σχέσεις. Στην περίπτωση αυτή, ο χαρακτηρισμός παντός καιρού λέγεται απαξιωτικά και είναι σχεδόν συνώνυμος του όπου φυσάει ο άνεμος..
Αρκεί να πέφτουν οι παράδες του ελληνικού λαού που χειμάζεται από ανεργία και κακουχίες. . Αυτό κι αν δεν είναι σκάνδαλο..
Μια από τις δυο γραμματείς του Δήμαρχου  λοιπόν δηλωμένη σαν εργάτρια καθαριότητας του συνδέσμου ΟΤΑ και καλά…
Αντί να είναι  σε σκουπιδιάρα ή στον σκουπιδότοπο για εργασία κάθεται άνετα στην καρέκλα γραφείου γραμματείας Δημάρχου σε ρόλο επιτελικό.
  Στενή συνεργάτης της έως πρότινος γνωστής ως Μαρίας Τερέζας της  «κρυφοκαμερούσας»  ντε.. μοιράζουν ακόμη ρούχα των ΜΚΟ και άλλα είδη σε αυτούς που γουστάρουν στο νησί κι αποκλειστικά αυτές μόνο..
Κοινωνικές ευαισθησίες ή μάζωξη ψηφαλακίων με βρώμικο τρόπο κρίνεται όπως θέλετε εσείς…
Είναι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης… ε και σεις τι ζηλεύετε;  Πόσα κορίτσια άνεργα ντε υπάρχουν που είναι ΠΕ ή ΤΕ;
Τι ιδιαίτερο έχει η συγκεκριμένη και από το 2000 !  δηλώνει όπως λέει και το βιογραφικό της ιδιαίτερα δημάρχων κ νομαρχών;

Μια εργάτης καθαριότητος που προσελήφθη με 2μηνο, ούτε καν αξιοκρατικά δηλαδή  αφού ο ΑΣΕΠ επιβάλλεται μόνο στα 8μηνα...  και παραμένει εκεί με παρατάσεις του νόμου... Πληρώθηκε μάθαμε το 2016 επιπλέον και τις άδειες που δε πήρε σε χρήμα..... κι ας έλειπε σαν ταλαιπωρημένη «καθαρίστρια» που είναι..
Κορόιδα
Κανονική αδιαφάνεια  λέμε.
Ο Δήμος  σταθερά με την όπισθεν λέμε…
Ζήτω ο Δημαρχάρας σας.