28 Απριλίου 2017

Διαγωνισμός Ρομποτικής 2017 - Δηλώστε μέχρι 30-4-2017


Το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το ΚΕ. ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. (κέντρο πληροφορικής και νέων τεχνολογιών) της ΔΙ.Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ και το ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ - ΔΟΠΠΟΝΑΣ διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί 6-7 Μαΐου του 2017 στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Καρλόβασι της Σάμου. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο μέρη:

Α. Περιφερειακός Διαγωνισμός WRO
Θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του WROHellas: http://wrohellas.gr/ανακοίνωση-9ου-εθνικού-διαγωνισμού-wro. Σε μία ομάδα από κάθε αγώνισμα θα καλυφθούν τα εισιτήρια ώστε να συμμετάσχουν στον τελικό του WRO στην Αθήνα. Για να έχετε δικαίωμα στο διαγωνισμό WRO πρέπει να δηλώσετε και στο http://wrohellas.gr/ανακοίνωση-9ου-εθνικού-διαγωνισμού-wro.
1. Κανονική (Regular) κατηγορία
2. Ανοικτή (Open) κατηγορία
3. Ποδόσφαιρο WRO (WRO Football)
4. AdvancedRoboticsChallenge
Β. ΓενικόςΔιαγωνισμός
Θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του RoboticDay 2017  http://roboticday.org/2017/en/.
Ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της οργάνωσης, για 10 άτομα θα καλυφθούν τα εισιτήρια ώστε να συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό στην Πράγα http://roboticday.org/2017/en/ενώ το κόστος διαμονής στη Πράγα είναι 10 ευρώ/άτομο/νύχτα.
1. minisumo
2. linefollower
3. Ελεύθερη παρουσίαση
4. Διάσωση
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, AegeanAirlines, Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια BIOMED.
Η διοργάνωση του διαγωνισμού είναι μέρος της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Διατριβής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του τμήματος των κ.κ. Δημήτρη Χαντζή και Δημήτρη Λειβαδίτη.
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 30-4.Για περισσότερες πληροφορίεςaegeanRobot@gmail.com και στην Ιστοσελίδα της ομάδας Ρομποτικής http://icsdweb.aegean.gr/project/aegeanrobotics/web/index.php