30 Μαρτίου 2017

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ η ΛΑΣ για το προσφυγικό


Πληρωμένη απάντηση δίνει η ΛΑΣ στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση  με την οποία εγκαλούσε τη διαπαραταξιακή επιτροπή για αδυναμία εξεύρεσης λύσης για το προσφυγικό και μετατόπιση ευθυνών.

Σε ανακοίνωση της η ΛΑΣ σημειώνει:

«Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η Χίος κατοικείται από ηλίθιους! Σε ανακοίνωσή του εγκαλεί τη διαπαραταξιακή επιτροπή για το προσφυγικό, γιατί δεν καταλήγει σε προτάσεις και δε δίνει λύση!!!

Αναρωτιόμαστε,


έχουν καταλάβει ότι τη λύση θα πρέπει να τη δώσουν εκείνοι που κυβερνούν;

 Έχουν καταλάβει ότι η συμφωνία ΕΕ -Τουρκίας που φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους έχει εγκλωβίσει τους χιλιάδες πρόσφυγες στο νησί και στη χώρα; Έχουν καταλάβει οι γιαλαντζί αριστεροί ότι το ΝΑΤΟ, που το φορτώσαν στην πλάτη μας, έχει κάνει το Αιγαίο ξέφραγο αμπέλι; Κάνει την πάπια στις τουρκικές παραβιάσεις και είναι έτοιμο να προβεί σε ενέργειες που θυμίζουν εισβολή στην Κύπρο, προκειμένου να  εξασφαλίσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή;

 Σε κάθε σύσκεψη της Επιτροπής αυτό που συναντάμε είναι οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησής τους, το αλαλούμ του καιροσκοπισμού τους. Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε ξεκαθαρίσει και στην επιτροπή και στο δημοτικό συμβούλιο, ότι κολυμπήθρα του Σιλωάμ  για την υποταγμένη μέχρι τις φτέρνες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  δεν πρόκειται να γίνουμε. Το πικρό ποτήρι της λύσης θα το πιουν θέλουν δε θέλουν, εκτός και αν βρουν πρόθυμους στη δημοτική αρχή και στην αξιωματική αντιπολίτευση να τους ξελασπώσουν, μιας και πιστεύουν στον ίδιο ευρωνατοϊκό θεό.

Ως ΛΑ.Σ. πασχίζουμε τα θύματά τους -μιας και συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις, για να αναβαθμίσουν γεωστρατηγικά τη χώρα μας, όπως λένε- οι χιλιάδες πρόσφυγες, να φύγουν από το νησί και τη χώρα, όπως δικαιούνται και ζητάνε. Όσο δε μείνει ένας μικρός αριθμός στο νησί να του παράσχουμε επικουρικά, ως τοπική διοίκηση, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης που η δική τους πολιτική τη στερεί, γιατί επιδιώκουν τελικά την όξυνση του προβλήματος,  φουσκώνουν τα πανιά του φασισμού για να δημιουργήσουν τετελεσμένα. Γι’ αυτό δεν απεγκλωβίζουν τον κόσμο από τη Σούδα ώστε να κλείσει, γι αυτό διατηρούν το χάλι της ΒΙΑΛ και δεν αποζημιώνουν τους κατοίκους, γι αυτό εκβιάζουν με το προαναχωρησιακό, γι’ αυτό έχουν τις ΜΚΟ να αλωνίζουν, τα οποία αποτελούν δική τους αποκλειστική ευθύνη!

Το θράσος τελικά είναι ευθέως ανάλογο της ανάλγητης και αντιλαϊκής πολιτικής τους, γι’ αυτό και θα πάρουν  σε ό,τι μας αφορά τις απαντήσεις που τους πρέπουν.»
politischios