28 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ


από 15.00 ώρα της 27.03.2017 έως 18.00 ώρα της 28.03.2017ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη 19χρονου στη Σάμο, για παραβίαση περιορισμών διαμονής
Συνελήφθη, χθες (27-03-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 19χρονος υπήκοος Αλγερίας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει περιορισμούς, που του είχαν επιβληθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, αναφορικά με την υποχρέωσή του για παραμονή στο νησί της Χίου και τη μη απομάκρυνσή του από αυτό.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.
Καταγγέλθηκε πρόκληση φθορών σε εγκαταστάσεις αρχαιολογικού χώρου στη Σάμο
Χθες (27-03-2017), καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου της Σάμου, ότι άγνωστοι δράστες είχαν προξενήσει, σε προγενέστερο χρόνο, φθορές μικρής έκτασης, σε μεταλλική πόρτα καθώς και σε εκδοτήριο εισιτηρίων, που βρίσκονται σε εγκαταστάσεις αρχαιολογικού χώρου, στο Πυθαγόρειο. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.
Καταγγέλθηκε κλοπή σε εξωκλήσι στη Σάμο
Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου της Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε εξωκλήσι, στην περιοχή του Πυθαγορείου.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου διημέρου, αφαίρεσαν από τον εξωτερικό χώρο του εξωκλησιού, ένα κουτί με απροσδιόριστο χρηματικό ποσό, που προερχόταν από τις προσφορές των προσκυνητών.