8 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

               

Άρθρο του Θεόκτιστου Κρητικού    
                        
Ζυγώνει η ώρα, που στο κατώφλι κάθε Ελληνικού νοικοκυριού και στην έδρα κάθε εγχώριας επιχείρησης, θα φτάσει ένα ένταλμα μακράς διαρκείας.
Στην αρχή της διαδοχικής μετεξέλιξής  του, το ένταλμα θα είναι εισπρακτικό, στη συνέχεια θα μετατραπεί σε ανεξόφλητο χρεωστικό και στην τελική του μορφή, θα εμφανιστεί ως πράξη κατάσχεσης.
Το μεταλλασσόμενο ένταλμα, θα μας επιδίδεται δια χειρός των υπηρεσιών του κράτους ¨μας¨ –για να χαίρει κύρους και φόβου- αλλά ουσιαστικά, θα μας το έχει στείλει ένα ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Το ΦΑΝΤΑΣΜΑ, που θα μεριμνήσει για όλα όσα μέλλει να μας συμβούν, εμπεριέχεται στον Νόμο 4389, ψηφίστηκε από την παρούσα βουλή, πλειοψηφώντας της  ¨ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ & της ΠΡΟΟΔΟΥ¨ συνεπικουρούμενη, από τους ΑΝΕΞΑΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κλπ… και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αρ 94 στις 27/05/2016.
Τι λέει; και σε τι μας υποβάλλει ο συγκεκριμένος Νόμος;

Λέει ότι συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα -συνεπώς φάντασμα-  στο οποίοι μεταβιβάζονται όλες οι αρμοδιότητες των δημοσίων εσόδων του κράτους!!!
ότι περιγράφεται με το ακρωνύμιο Α.Α.Δ.Ε,  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αλλά στο εξής θ’ αναφέρεται μόνο ως Αρχή (πιθανώς για να μην κατανοούμε την δραστική νοηματική ουσία της),
ότι η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς, ή άλλες διοικητικές αρχές…  
ότι η όποια ευθύνη των μελλών του Δ.Σ, αυτού του κρατικού Φαντάσματος, εναπόκειται αποκλειστικά στη συνείδησή τους…..
Οι λόγοι για τους οποίους η κυβέρνηση φρόντισε να επικαλεστεί ένα  ΦΑΝΤΑΣΜΑ, για να προωθήσει το έργο της είναι τουλάχιστον προφανείς.
1ον  Διότι φάντασμα είναι σύμφωνα με τα λεξικά, η ψυχή νεκρού που εμφανίζεται σε ζωντανούς για να τους διαμηνύσει κυρίως εντολές.
2ον Για ν’ αποποιηθούν οι κυβερνώντες κάθε ποινική κι επέκεινα πολιτική ευθύνη που θα προκύψει από τον οσονούπω επερχόμενο κοινωνικό ορυμαγδό.
3ον Για να  είναι πειθαρχημένοι και υποτακτικά συνεπείς, σε ότι έχουν κατ’ εντολή, αναλάβει να επιτελέσουν.

Το βαρύ ¨άρωμα¨ δυσοσμίας και διαπλοκής που απλώνει γύρο της η κυβερνητική κατάρρευση, πρόκειται να ενσωματωθεί στα εντάλματα της Ανεξάρτητης Αρχής, που κατ’ υπόδειξή της, πρόκειται να μας κοινοποιήσουν οι κρατικές αρχές.
Η απάντηση στο ερώτημα «τι μέλλει γενέσθαι»  είναι απλό και αυτονόητο.
Όταν σε μία Εξαρτημένη οικονομία, δημιουργείται μία Ανεξάρτητη Αρχή, με σκοπό να μεθοδεύσει, εισπράξει και διαχειριστεί το σύνολο των εσόδων της, η υπόθεση βρωμάει πολιτική υποκρισία, και υπεκφυγή ποινικών ευθυνών.
Το νομοθετημένο ΦΑΝΤΑΣΜΑ  που άρχισε να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένο στις αυλές μας, αρχικά θα στραφεί κατ’ εντολή εναντίον μας.
Η συνέχειά του ωστόσο θ’ αποδειχθεί καταστροφική γι’ αυτούς που το επινόησαν.
Διότι τα φαντάσματα δεν συγχωρούν.
Στο τέλος τρώνε –προκειμένου να διασωθούν- όλους όσους συντέλεσαν στην υποστασιοποίηση τους.

Θεόκτιστος.
Theo.kritikos@otenet.gr