16 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ- Ο Δήμαρχος Σάμου τα βρήκε δύσκολα και εγκατέλειψε την αίθουσα



Χθες, στις 14-09-2016, στην κοινότητα Παλαιοκάστρου έγινε κοινοτικό συμβούλιο, με τοπικά θέματα,   και   με   κύριο   θέμα   την   πιθανότητα   δημιουργίας   νέου  Hot  Spot  στο   πρώην στρατόπεδο που ευρίσκεται στις παρυφές του χωριού.

Εκτός από τον πρόεδρο και συμβούλων του χωριού, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Σάμου με αρκετούς συμβούλους του.

 Εγώ παρευρέθηκα εκεί, σαν απλός πολίτης, κατόπιν αρκετών τηλεφωνημάτων, συγχωριανών μου.
Την συζήτηση άνοιξε ο Κος Δήμαρχος, ο οποίος προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι υπέρ της
άποψης, να μην γίνει άλλο Hotspot στην Σάμο, φέρνοντας σαν παράδειγμα τις ενέργειες που έκανε για να ακυρώσει το Ηotspot που ήθελε να κάνει η Περιφέρεια στα ΚΕΓΕ!!!!

Μας διάβασε  το   ψήφισμα   του   Δημοτικού   Συμβουλίου   και  μας  απαρίθμησε  τα   ανταποδοτικά οφέλη που θα έχει η Σάμος.
  Χαρακτήρισε την πολιτική του ΗΠΙΑ, έναντι της πολιτικής της Κω που την χαρακτήρισε ΦΑΣΙΖΟΥΣΣΑ. 

Δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί σε ραδιοφωνικό σταθμό, μιλώντας απαξιωτικά και να ισχυρίζεται ότι τον συκοφαντεί. Στο τέλος έβαλε και το κερασάκι στην  τούρτα, απειλώντας  μας  ότι θα  τιμωρήσει  όποιους  διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.  

Εν   συνεχεία   μίλησαν   μερικοί   σύμβουλοι,   οι   οποίοι,   πλην   λίγων   εξαιρέσεων,συμφώνησαν, όπως ήταν φυσικό με τον Κο ΔΗΜΑΡΧΟ. Οταν έφτασε η σειρά μου να μιλήσω,ο Κος Δήμαρχος σηκώθηκε να φύγει διότι είχε ανειλημμένη υποχρέωση!!! Απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων, είχαν δεξίωση για να γιορτάσουν …άκουσον, άκουσον …..τα δύο χρόνια που συμπλήρωσαν στον Δήμο!!!

Δηλαδή τα δύο χρόνια οπισθοδρόμησης της Σάμου.

 Αλήθεια ποια είναι τα επιτεύγματά σας; 
Κάντε μας μια απαρίθμηση και εμείς θα σας απαντήσουμε.Γιατί οι σύμβουλοί σας, που και αυτοί ήταν προσκεκλημένοι παρέμειναν; Κύριε Δήμαρχε φύγατε   γιατί   καταλάβατε   ότι   θα   τεθούν   από   μένα   καυτά   ερωτήματα   και   δεν   είχατε απαντήσεις.

Κύριε  Δήμαρχε,  μπορεί   προσωρινά  να ξεφύγετε,  αλλά είστε   δημόσιο  πρόσωπο   και  την κριτική θα την υποστείτε. Ακούστε λοιπόν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτά που θα σας πω, πριν είναι πολύ ΑΡΓΑ για το νησί μας

1. Μόνο με τα ψηφίσματα δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το προσφυγικό, χρειάζονται παράλληλα και κινητοποιήσεις όχι απαραιτήτως δυναμικές.

2. Τα   ανταποδοτικά   οφέλη   είναι   ξεπούλημα   της   ΠΑΤΡΙΔΑΣ   ΜΑΣ.   Η   Σάμος   ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

3. Τι κάνατε για να απαλλαγούμε από τις ΜΚΟ, που έχουν εκμαυλίσει τον κοσμάκη με παχυλούς μισθούς, σκορπίζοντας τα λεφτά της Ευρώπης και δημιουργώντας τον σύγχρονο τύπο του ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ;

4. Τι κάνατε για την  FRONTEX, η οποία παρεκκλίνοντας του έργου της, που είναι η φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, κάνει ελέγχους στα παιδιά μας στους δρόμους, μετά τα μεσάνυχτα,   εκτυφλώνοντάς   τους   με   προβολής,   χωρίς   την   παρουσία   της   Ελληνικής Αστυνομίας;

5. Για το παραπάνω θέμα, έγινε επερώτηση στην Ευρωπαϊκή βουλή και στην Ελληνική.Ο Κος Τόσκας απήντησε ότι ,<κατόπιν έρευνας δεν έγινε τέτοιο επεισόδιο στην Σάμο>. Εσείς πήρατε θέση;

6. Διαμαρτυρηθήκατε Κε Δήμαρχε για την FRONTEX, όταν εισέβαλε με προτεταμένα τααυτόματα  όπλα,   μετά   τα   μεσάνυχτα,  για  να   κάνει   έλεγχο  σε   συμπολίτη  μας   χωρίς   τηνπαρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Εισαγγελέα;

7. Τι   κάνατε   Κε   Δήμαρχε   όταν   στις   15   Αυγούστου   η   frontex   μέρα   μεσημέρι<μπουκάρισε> με σκάφος και προτεταμένα τα αυτόματα, σε γνωστή παραλία γεμάτη με Ελληνες και ξένους τουρίστες, συνέλαβε Ελληνα πολίτη, του πήρε το κινητό και διέγραψε τιςφωτογραφίες που έβγαζε, με την απειλή ότι αν συνεχίσει θα του σπάσει το τηλέφωνο;

8. Οσο για την < φασίζουσα > πολιτική του Δημάρχου της Κω απεδείχθη σωτήρια, γιατί κατάφερε   να   ελαχιστοποιήσει   την   ζημιά,   ενώ   εμείς   με   την   δική   σας   ήπια   πολιτική,κατρακυλήσαμε στα τάρταρα, με σοβαρές συνέπειες για το μέλλον της Σάμου.

Κύριε   Δήμαρχε,   στην   περιοχή   μας   γίνονται   μεγάλες   ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ   ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΤΗΝ   ΕΛΛΑΔΑ  ΑΠΟΥΣΑ.

  Κανείς   δεν   ξέρει   πως  θα   εξελιχτούν   τα   πράγματα.   Σε   αυτές   τις περιπτώσεις οι μικροί και οι αδύναμοι, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, θα είναι η ΧΑΜΕΝΗ. Από τηνστιγμή που η Γερμανία και η Τουρκία απεφάσισαν, ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ, ο στόλος του ΝΑΤΟ νακατέβει στο Αιγαίο και με τους ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, έπρεπε να μας μπουν ΨΥΛΟΙΣΤ’ ΑΥΤΙΑ.

 Το πρόγραμμα εξελίσσεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο της Συρίας,για να αποτρέψει την δημιουργία του Κουρδιστάν, Θα τα καταφέρει η θα υποχωρήσει με ανταλλάγματα και ποια; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

Κύριε Δήμαρχε, το πρόβλημα της Σάμου δεν είναι αν θα γίνουν ένα η τρία  Hotspot, αλλά η δημιουργία Μουσουλμανικής μειονότηταςστο   Νησί.   Ο   στόχος   μας   πρέπει   να   είναι,   σε   όλα   τα   νησιά   του   Β.Α.   Αiγαίου,   να   μηνεγκατασταθούν ΜΟΝΙΜΩΣ πρόσφυγες, γιατί σε λίγα χρόνια θα αποτελέσουν το κίνητρο για επέμβαση   της   Τουρκίας,   προκειμένου   να   προστατεύσει   τους   Μουσουλμάνους.

   ΕΙΝΑΙΛΟΙΠΟΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ που ζητάμε την απομάκρυνσή  τους και ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ.
ΚύριεΔήμαρχε, ο Κος Μουζάλας μας το είπε ΚΑΘΑΡΑ και μην έχετε αυταπάτες, οι πρόσφυγες ήρθαν στα Νησιά για να μείνουν και θα φροντίσουμε να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα μετους ΝΤΟΠΙΟΥΣ!!!!

Κύριε Δήμαρχε, η Σάμος στην μακραίωνη ιστορία της ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΖΑΜΙ, θα αποκτήσει τώρα ΑΝ ΟΛΙΓΟΡΗΣΟΥΜΕ και αν ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με τον Κο Μουζάλαο οποίος μας έχει ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ.

 Κύριε Δήμαρχε, ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ   ΞΑΝΑ   ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ   ΑΓΩΝΑΣ   ΚΑΙ   ΟΧΙ   ΗΠΙΑ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ,   ΟΙ   ΚΑΙΡΟΙ   ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.   ΜΕ   ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ   ΚΑΙ   ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ   ΜΕ   ΤΟΝ   ΜΟΥΖΑΛΑ,   ΧΑΝΟΥΜΕ   ΧΡΟΝΟ   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ.ΣΑΜΟΣ

 15-09-2016                                    ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Πολ. Μηχ