10 Αυγούστου 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Κους ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΜΟΥ-ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΜΕ


Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην πλαζ της Κέρβελης, θα ήθελα να σας εκφράσω μερικούς προβληματισμούς μου.

1. Όλοι σας γνωρίζετε ότι η πλαζ της Κέρβελης είναι από τις ωραιότερες παραλίες της Σάμου, με ζεστά νερά, κατάλληλη για παιδιά.
Δυστυχώς όμως είναι πολύ μικρή και με δυσκολία εξυπηρετεί τους πελάτες των τοπικών ξενοδοχείων και τους επισκέπτες των παραλιακών εστιατορίων.
Το πρωί, στις 04-08-2016, ενεφανίσθη ένα μεγάλο πούλμαν και κατέβασε πάρα πολλούς πρόσφυγες- λαθρομετανάστες, για να κάνουν το μπάνιο τους.

Οι τουρίστες, ανήσυχοι, άρχισαν να διαμαρτύρονται φωνάζοντας ΤΑΛΙΜΠΑΝ και να φεύγουν από την παραλία.
 Οι επιχειρηματίες και οι ξενοδόχοι της περιοχής μαζεύτηκαν αμέσως και εξήγησαν στην εκπρόσωπο των ΜΚΟ που συνόδευε το πούλμαν, ότι η παραλία είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τόσο κόσμο και ότι πλήττονται οι τουριστικές τους επιχειρήσεις, της υπέδειξαν μάλιστα να προτιμούν παραλίες που δεν έχουν τουριστικές εγκαταστάσεις,
 όπως είναι η παραλία του Σιδερά.

 Η εν λόγω εκπρόσωπος φαίνεται ότι πείστηκε και τους μάζεψε για να φύγουν, χαρακτηρίζοντας μας , ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Εκείνο που ήθελα να πω στην Κυρία εκπρόσωπο των ΜΚΟ είναι ότι, οι άνθρωποι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν είναι αυτοί που χρόνια τώρα , χειμώνα και καλοκαίρι, ξενύχτησαν να μαζεύουν λαθρομετανάστες από την θάλασσα και τα βράχια, καθώς επίσης να καθαρίζουν παραλίες από τα σωσίβια ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, γιατί αυτό τους επέβαλε η ανθρωπιά τους.
 Όσο για τους ευεργεθέντες λαθρομετανάστες, φεύγοντας μας ευχαρίστησαν με την γνωστή σεξιστική χειρονομία της προβολής του δακτύλου!!! Και το κερασάκι στην τούρτα, η κυρία αυτή πήγε στον εισαγγελέα και κατέθεσε μήνυση για εξύβριση!!! ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ
.
2. Πριν από αρκετό καιρό, ο γιος μου ο Ηλίας, φεύγοντας από την Κέρβελη να πάει στο σπίτι του στο Βαθύ, μετά τα μεσάνυχτα, στην διασταύρωση Κέρβελης- Ποσειδωνίου, τον σταμάτησε για έλεγχο περιπολικό της ΦΡΟΝΤΕΞ με ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ αστυνομικούς, χωρίς την παρουσία ΕΛΛΗΝΑ αστυνομικού, ρίχνοντάς του στα μάτια ισχυρούς προβολείς!! Φανταστείτε το σοκ που έπαθε το παιδί. Το επεισόδιο αυτό έφτασε μέχρι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!!

3. Πριν από λίγες εβδομάδες, μετά τα μεσάνυχτα, Γερμανοί αστυνομικοί της φρόντεξ εισέβαλαν σε παραθαλάσσια κατοικία της ανατολικής Σάμου, με προτεταμένα τα αυτόματα, να κάνουν έλεγχο, χωρίς χαρτί από εισαγγελέα και χωρίς την Παρουσία Έλληνα αστυνομικού!!!

Μετά από αυτά τα ολίγα χαρακτηριστικά παραδείγματα, ΕΡΩΤΩ τις ΑΡΧΕΣ του τόπου και κάθε αρμόδιο: Σε ποιο κράτος ανήκουμε; Στο ελληνικό, η στο παρακράτος της φρόντεξ και των ΜΚΟ; Οι οργανώσεις αυτές έχουν καταντήσει ΚΡΑΤΟΣ εν κράτει, συμπεριφέρονται υπεροπτικά και δεν ελέγχονται από κανέναν, ούτε από την Αστυνομία, ούτε από την Εφορία.

Μπράβο στους Χιώτες που αποφάσισαν να αντισταθούν σ’ αυτή την ανώμαλη κατάσταση και η Αστυνομία τους μαζί με τον Δήμαρχο σκουπίζουν την Χίο από όλους τους παραβατικούς λαθρομετανάστες. Εμείς εδώ έχουμε μια αστυνομία ανήμπορη να επέμβει, διότι όπως ακούγεται υπάρχουν εντολές άνωθεν και φοβισμένη διότι οι λαθρομετανάστες που έχουν τραυματίσει αστυνομικούς κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!

Αξιότιμοι Κύριοι, ο ΛΑΟΣ έχει αγανακτήσει και είναι έτοιμος να εκραγεί.

Τα σημάδια δείχνουν ότι οδηγούμεθα, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ, σε επικίνδυνους ατραπούς.
Ενημερώστε τον Κο Μουζάλα, και τον κάθε κο Μουζάλα, ότι η ηρωική Σάμος στην μακραίωνη ιστορία της, αν και απέχει μόνο επτά στάδια (περίπου 1200μ) από την Τουρκία, δεν είχε ΠΟΤΕ ούτε ΜΙΑ μουσουλμανική οικογένεια, ΟΥΤΕ ένα μιναρέ.

Αν οι κύριοι αυτοί μας έχουν ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ, προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία και να μας αφήσουν εδώ τους λαθρομετανάστες, για να έρθει αργότερα ο <προστάτης > των Μουσουλμάνων Ερτογαν να τους προστατεύσει, είναι γελασμένοι.

 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΛΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ.
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!

 Οι πολίτες που σας  επέλεξαν, έχουν την απαίτηση να τους προστατεύσετε.

  Με ψηφίσματα και ανταποδοτικά οφέλη δεν λύνονται τα προβλήματα, οι καιροί απαιτούν δυναμικές λύσεις.
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αν δεν θέλετε η δεν μπορείτε για διαφόρους λόγους να ανταποκριθείτε, τότε πρέπει οι πολίτες να αναλάβουμε πρωτοβουλίες,  δημιουργώντας μια ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΜΟ ΚΑΘΑΡΗ, με προσωπικότητες της Σάμου και ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ακέραιο άνθρωπο υψηλού κύρους, ώστε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

ΣΑΜΟΣ  07-08-2016
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ