4 Μαΐου 2016

Τα λιμεναρχεια Συρου, Τηνου και Σαμου τιμησαν τον διευθυντη της Hellenic Seaways Μανωλη Νιωτη, απονεμοντας του τιμητικες πλακετες


Δεδομένοι και αδιαμφισβήτητοι οι δεσμοί που αναπτύσσουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τον νησιωτικό χώρο, με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία, λόγω της καθημερινής και επί χρόνια συνεργασίας τους, με κοινό γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νησιών, των κατοίκων τους και των επισκεπτών.
Σχέσεις αμφίδρομες, λόγω και της αλληλεξάρτησης του προσφερόμενου έργου των δύο πλευρών.
Μία από τις εταιρείες που επί χρόνια έχει συνδέσει το όνομα της με το Αιγαίο και όχι μόνο, δρομολογώντας τα πλοία της στις γραμμές εξυπηρέτησης των νησιών, είναι η Hellenic Seawys.
Πολλάκις η εν λόγω εταιρεία έχει σταθεί αρωγός στα τοπικά Λιμεναρχεία, με δράσεις και ενέργειες ενίσχυσης τους, χωρίς όμως αυτό να επικοινωνείται και να διαφημίζεται από πλευράς της.
Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, τα Λιμεναρχεία Σύρου, Τήνου και Σάμου, τίμησαν τον Διευθυντή της Hellenic Seawys και ιδιαίτερο φίλο της Σύρου, κ. Μανώλη Νιώτη, απονέμοντας του τιμητικές πλακέτες.

Όταν του ζητήθηκε από την «Κοινή Γνώμη» να σχολιάσει τις τρεις αυτές βραβεύσεις, ο κ. Νιώτης, θέλησε για ακόμα μία φορά να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, εκτιμώντας όμως βαθύτατα την χειρονομία των Λιμεναρχείων προς το πρόσωπο του.
Όταν ρωτήθηκε εάν ανέμενε αυτές τις απονομές από τους Λιμενάρχες είπε ότι «Πράγματι και για εμένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη οι τρεις απονομές».
Σχετικά με την συνεργασία που έχει αναπτύξει η HSW με τα νησιωτικά Λιμεναρχεία απάντησε ότι «Όπως γνωρίζετε, οι κύριοι συνεργάτες μας (των Ναυτιλιακών Εταιρειών και ειδικά των Ακτοπλοϊκών) είναι τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και σας διαβεβαιώ ότι αυτή η συνεργασία μας είναι άψογη και στα τρία νησιά αλλά και σε όλα τα λιμάνια. Στο βαθμό λοιπόν αυτό οι κ.κ. Λιμενάρχες μου απένειμαν τις τιμητικές αυτές πλακέτες».
Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις δημόσιες ευχαριστίες του για την τιμητική αυτή αναγνώριση και όπως είπε «Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν να τους ευχαριστήσω δημόσια μέσα από τις στήλες της εγκρίτου εφημερίδας σας. Νοιώθω πράγματι πολύ υποχρεωμένος».

Πηγη: koinignomi.gr