4 Μαΐου 2016

ΤΟΤΕ ή ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ .. ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ.κ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ κ. ΒΟΛΕΥΤΑ ;;;



Ακούγοντας σήμερα τους τάχα μου αριστερούς τουΣΥΡΙΖΑ νιώθεις εύκολα ότι ...  είσαι ένα τίποτα με μπόλικη προβατίλα . Καθημερινά οιάσχετοι και επικίνδυνοι τύποιαυτοί επιμένουν να θέλουν να μας πείσουν ότι όλες οι αποφάσεις είναι προς το καλό μας, ότι προασπίζονται τα Εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα του λαού μας, ότι προασπίζονται τα κοινωνικά 
κεκτημένα δεκαετιών, ότι όλα βαίνουν καλός και κυρίως .."αριστερά " . Στην καθημερινή αυτή προσπάθεια αγωνίζονται και οι τοπικοί υποστηρικτές της κυβέρνησης , οι εδώ τάχα μου αριστεροί προστάτες της κοινωνίας . 
   Με άπλετο θράσος και αναίδεια φυσικά οι τοπικοί "αριστεροί" μιας και είμαστε μικρή κοινωνία και ο ένας γνωρίζει τον άλλο, οι περισσότεροι γνωρίζουν όσους πολιτικάντηδες βρίσκονται στο προσκήνιο και από που και με ποια ένσημα έρχονται στο σήμερα. Το κακό είναι όμως ότι και οι ίδιοι ξεχνούν εύκολα ή θέλουν να ξεχάσουμε οι υπόλοιποι εύκολα το τι διαλαλούσαν τις παλιές τάχα μου αγωνιστικές περιόδους , τότε που ούτε φαντάζονταν ότι θα κυβερνήσουν, τότε που το 3% ήταν στόχος και επιτυχία. Όμως σήμερα σχεδόν τίποτα δεν ξεχνιέται , σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί και όλα είναι στην διάθεση του κοινού , δυστυχώς για τους περισσότερους τυχάρπαστους που διεκδικούν θέσεις και προβολή. 
    Εμείς λοιπόν απλά παραθέτουμε από το παρελθόν ... την  Κοινή απόφαση Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αιγαίου ( εδώ ) περί της υποτιθέμενης τότε, εν έτη 2011,  απόφασης της κυβέρνησης για αύξηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας αλλά και επίκαιρη ερώτηση στην βουλή του Βολευτή Π''δημούλη εδώ ) που " δυναμικά" διερωτάται τι θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα . 
     Αλλά τελικά τώρα που την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά την αποφάσισε και υπέγραψε η "αριστερή" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛεμείς θέλουμε να θέσουμε το απλό ερώτημα προς τους ίδιους κυρίους/ες αυτούς  τι άραγε έχουν να μας πουν !!!!!! .... πόση ψευτιά ακόμα να αντέξει κανείς ;;;; .... πόση κοροιδία ακόμα μπορεί κανείς να αποδεχθεί ;;;;; .... Αλήθεια είναι ίδιων των "αριστερών" να κοροιδεύουν τους πολίτες χειρότερα από τους δεξιούς και τάχα μου σοσιαλιστές ;;; ....Πραγματικά εσείς της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου και ο κ. Βολευτής μας , ο κ. Σεβαστάκης έχετε κάτι να πας πείτε ; έχετε κάποια δικαιολογία που μπορεί έστω να χαρακτηριστεί αποδεκτή ; Σας είναι εύκαιρο να μας ενημερώσετε τελικά πότε νιώθατε αριστεροί , τότε ή σήμερα ; .. Ποια είναι η αλήθεια ; αυτή που μας λέγατε τότε ή αυτή που πράττεται σήμερα ;; .. 
   Αλήθεια .. μπορείτε να δώσετε στον Σαμιώτη και την Σαμιώτισσα μια απάντηση ή θα αναλωθείτε για πολλοστή φορά στις αμπελοφιλοσοφίες της τάχα μου αριστερής οπτικής ;;;;;; ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ , ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ......