21 Μαρτίου 2016

'Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο... Μηνυτήρια αναφορά αν ξαναχρησιμοποιηθούν εν αγνοία τους τα ονόματα των μελών της επιτροπής υγείας



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.......
Αγαπητε κ. Κοντογιάννη

Έχετε δίκιο στο ότι η επιτροπή σαφώς και δεν συνεδρίασε για να οριστικοποιήσει την τελική μορφή του υπομνήματος , όμως οι ασφυκτικοί χρόνοι για να κλειστεί το ραντεβού με το Υπουργό, μας επέβαλαν τη σύνταξη του, ώστε να καταστεί δυνατή, με την κατάθεση προσχεδίου, σε πρώτη φάση, η συνάντηση.
Σχετικά με το ισχυρισμό σας ότι το σχέδιο εργασίας- υπόμνημα, όπως αυτό διαμορφώθηκε, σας γνωρίζουμε, ότι, κάθε άλλο, παρά αποτελεί προϊόν δικών μας ιδεών. Σας υπενθυμίζουμε ότι με την 1/2016 Απόφαση του Δ.Σ καθορίστηκε το γενικό πλαίσιο διεκδίκησης.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής που ακολούθησε, προτάθηκε, ότι οι ανάγκες θα ιεραρχούνταν από το Δ/κτη του Νοσοκομείου Σάμου, τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου, τον εκπρόσωπο του Κ.Υ.Κ. κ. Καραμανώλη και τις προτάσεις που έθεσε η κα Ρουλιά Ευαγγελία, για την λειτουργία του ΠΕΔΥ στη Σάμο. Σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο οι προτάσεις που αφορούν στο ΚΥΚ όσο και αυτές για το ΠΕΔΥ καταγράφηκαν στη εν λόγω συνεδρίαση.
Για την πληρέστερη ενημέρωση σας, σας επισυνάπτουμε το με Α.Π. 1922/20/2/2016 έγγραφο που μας απέστειλε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου με τις άμεσες ανάγκες λειτουργίας του, καθώς και το με Α.Π. 6/3-3-2016 έγγραφο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΣ οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στο υπόμνημα, καθώς και την 1/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση για τα όσα αναφέρεστε στην ανακοίνωση σας, εξάλλου αφού οριστικοποιηθεί, ημερολογιακά, η συνάντηση με τον Υπουργό, το κείμενο θα επικαιροποιηθεί και θα συμπληρωθεί εφόσον απαιτείται.



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ 1/16 ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΟΓΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ;

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ;

 ΜΠΟΡΕΙ Ο Κος ΚΑΛΑΜΑΝΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ )ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΙΕΣΕΩΣ ΧΡΟΝΟΥ.....ΑΠΛΑ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΉΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΊΔΙ ΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΈΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ..

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΌΠΟΙΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. 

ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΤΉΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ.-


 ΔΡ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΕΙΡΟΥΓΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ