28 Μαΐου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ ... ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Αναδημοσίευση από samiaki anaptiksi 

Προς: Πρόεδρο Ξενοδόχων Σάμου κ. Κων/νο Κυριαζή Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, η Δημοτική Αρχή κινητοποιήθηκε άμεσα και σε πολλά επίπεδα μ...

  Άλλη μια φορά ο Δήμαρχος σε επίσημη απάντηση του αποδεικνύει το πόσο ..ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ βρίσκεται . Άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι .. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.
   Με άλλη μια μακροσκελής αλλά ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ απάντηση ο Δήμαρχος επιμένει να μας πείσει ότι ... πετάει ο γάιδαρος και ότι .. δεν μας φτύνουν αλλά ψιχαλίζει .



Ο Δήμαρχος λοιπόν, μακράν εκτός πραγματικότητας συνεχίζει να μας αναφέρει τις ενέργειες που έκανε για να μην γίνει το Hotspot στο παλιό πεδίο βολής αλλά σε άλλον χώρο ... συνεχίζει να μας λέει ότι ..ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ .... συνεχίζει αν στέκεται ΕΝΑΝΤΙΑ στην απόφαση των συμπολιτών μας που .. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ HOTSPOT ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ... συνεχίζει να  ΜΗΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ .. συνεχίζει  ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να ΑΓΝΟΕΙ το τι ο λαός θέλει και ως άλλος "αυτοκράτορας" να αποφασίζει και να διατάζει ... συνεχίζει να θέτει εαυτόν ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ .

   Εμείς για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι η δημιουργία του Hotspot στο νησί μας μόνο δεινά θα μας φέρει , υπογράφουμε την καταδίκη του νησιού μας , υποσκάπτουμε κάθε δυνατότητα μελλοντικής τουριστικής ανάπτυξης ... και γιαυτό  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .... Όσον αφορά για το θέμα αύξησης ή διακοπής της ροής , απλά σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του συγκυβερνήτη στην σημερινή τάχα μου αριστερή κυβέρνηση όπου ξεκάθαρα τονίζει ότι η παρουσία και μόνο του Hotspot ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ και είναι εντελώς φυσικό αυτό ( εδώ ) .

   Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε για πολλοστή φορά προς τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας ότι η αυτού εξοχότης .. ο Δήμαρχος  με το πέρας της θητείας του , μιας και δεύτερη ευκαιρία δεν θα έχει , θα γυρίσει πίσω στο τόπο διαμονής και κατοικίας του, στην εργασία του ή όπου το κόμμα τον τοποθετήσει αλλού και ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ .
Εμείς όμως θα παραμείνουμε στο νησί μας , εμείς θα αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα αποτελέσματα των ατομικών δικών του αποφάσεων .. ας το σκεφτείτε πολύ καλά αυτό . Το ίδιο καλά όμως ας το σκεφτούν και όσοι εκ του συνδυασμού του στηρίζουν αυτή την λανθασμένη απόφαση σήμερα .. θα την βρουν μπροστά τους αύριο αλλά θα είναι πλέον αργά και για την κοινωνική καθημερινότητα αλλά και την επαγγελματική επιβίωση τους .

Αναδημοσίευση  από samiaki anaptiksi