23 Οκτωβρίου 2014

Η Περιφέρεια στην World Travel Market του Λονδίνου-Συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της έκθεσης


Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προβάλει τα μεγάλα γεγονότα που πρόκειται να λάβουν χώρα στα νησιά με στόχο να τα εντάξει στην ατζέντα των σημαντικών τουριστικών εκθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με όσα τονίζει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Μαριέτα Παπαβασιλείου, εντάσσεται και η συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στο περιθώριο της World Travel Market την 3η Νοεμβρίου 2014 στο Λονδίνο σχετικά με την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι προς τιμήν της Ρόδου, με θέμα «Ρόδος: Ένα ελληνικό νησί πύλη από και προς την Ανατολή. Από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού έως τους αρχαϊκούς χρόνους». Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα πιο χαρακτηριστικά ευρήματα ροδιακών ανασκαφών της ελληνιστικής περιόδου τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα μουσεία της Ευρώπης.


Τη συνέντευξη τύπου, την οποία διοργανώνει η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δια της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μαριέτας Παπαβασιλείου, θα παραχωρήσουν εκπρόσωποι του μουσείου του Λούβρου, ενώ παράλληλα έχουν προσκληθεί και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους δημοσιογράφοι από διεθνή ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι η παρουσία της ΠΝΑΙ στην World Travel Market θα γίνει μέσω του περιπτέρου του ΕΟΤ. Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας κάλεσε όλα τα νησιά να προβληθούν υπό την αιγίδα της και στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν τα εξής 12 νησιά:

Κυκλάδες: Σαντορίνη, Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Σέριφος, Άνδρος, Μήλος, Φολέγανδρος, Κέα, Νάξος

Δωδεκάνησα: Αστυπάλαια, Λειψοί



Πηγή:www.dimokratiki.gr