2 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά
Την 30-08-2014 το πρωί, συνελήφθησαν, στην περιοχή του  Αγίου Κωνσταντίνου της  Σάμου, μετά από μεθοδευμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, δύο ημεδαποί (άνδρας- γυναίκα) ηλικίας 53 και 73 ετών, βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 53χρονου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, όπου διέμενε μαζί με μία 73χρονη ημεδαπή, βρέθηκε μία γυάλινη συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους 148 γραμμαρίων.
Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα
Χθες (31-08-2014) το μεσημέρι, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Μαραθόκαμπο της Σάμου, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 35χρονο υπήκοο Ελβετίας, στην οποία επέβαινε και μία ομοεθνής του ηλικίας 31 ετών, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό τους.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μαραθοκάμπου.