1 Αυγούστου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σάμου Μ. Αγγελόπουλο


Θέματα διαδημοτικής συνεργασίας και ανάπτυξης με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στο Μαρούσι και στη Σάμο εξετάσθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σάμου κο Μιχάλη Αγγελόπουλο στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, συζητήθηκαν οι σημαντικές προκλήσεις σε Αυτοδιοικητικό και Περιφερειακό επίπεδο, με την ευκαιρία της έναρξης από τις αρχές Σεπτεμβρίου της νέας Αυτοδιοικητικής περιόδου 2014 -2019, καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σάμου κος Αγγελόπουλος εξέφρασε τη βούληση του προς τον κο Πατούλη για την παροχή από το Δήμο Αμαρουσίου της τεχνογνωσίας και των καλών πρακτικών του σε επίπεδο λειτουργίας υπηρεσιών και υποδομών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σάμου.
Με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα παρέχει προς το Δήμο της Σάμου και τους κατοίκους της την αμέριστη υποστήριξή του, ο κος Πατούλης πρότεινε η συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων να επεκταθεί και στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και οι δύο πόλεις φέρουν μακρά πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο προς το Δήμαρχο Σάμου το ιστορικό λεύκωμα της πόλης.