24 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΜΠΕΡΗ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΥ


ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ
Υπόψη Δημάρχου, κου Θάνου Στυλιανού

Αθήνα, 23/05/2014
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Επειδή σε σημερινό σας δελτίο τύπου με αφορμή την επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου της Louis Cruises στο νησί αναφέρεστε και στο πρόσωπο μου και «αναρωτιέστε» για την ιδιότητά μου, σας ενημερώνω ότι εκτός από Σαμιώτης είμαι Διευθύνων Σύμβουλος της Palladian Communications, εταιρείας που διαχειρίζεται την εταιρική επικοινωνία της Louis Cruises.

Σας θυμίζω όμως επίσης, επειδή μιλάτε για όψιμο ενδιαφέρον, ότι πριν δυο χρόνια όταν πρωτοήρθε το κρουαζιερόπλοιο Crystal στη Σάμο, χρειάσθηκε να δώσω πραγματική μάχη για να σας εξηγήσω τη σημασία για το νησί και να σας πείσω να οργανώσουμε μια εκδήλωση καλωσορίσματος.

 Δεν ήταν τότε προεκλογική περίοδος και βέβαια καμιά σκοπιμότητα πέραν της ανάπτυξης του νησιού δεν εξυπηρετούσε η επίσκεψη.

Ο κ. Αγγελόπουλος αντίθετα κατάλαβε την αξία την εκδήλωσης και, χωρίς να με γνωρίζει, με συνεχάρη.

Να σας θυμίσω επίσης ότι πριν λίγες εβδομάδες με καλέσατε, ως Γενικό Γραμματέα του ΔΣ της ΕΔΕΕ (Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας) για να συμμετάσχω ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την τουριστική προβολή της Σάμου.

Με εκτίμηση,


Γιώργος Λιμπέρης
Palladian Communications Specialists