20 Ιουνίου 2012

Οι δύο μονομάχοι της μονοεδρικής της Σάμου ευχαρίστησαν τους ψηφοφόρους του Νομού


www.radiocafe.gr
Με ευχαριστήρια ανακοίνωση της η συντονιστική επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ικανοποίηση της για το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέροντας συγκεκριμένα «Για δεύτερη φορά πολλαπλασιάσατε αλματωδώς και στα νησιά μας τις ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφους εμπιστοσύνης σ’ ένα καθαρό πρόγραμμα αγώνα ανατροπής των μνημονίων λιτότητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μνημονίων βίαιης φτωχοποίησης των πολλών για το συμφέρον των λίγων. Γιατί με την ψήφο σας στα νησιά μας δώσατε ένα ξάστερο μήνυμα πίστης στην λαϊκή αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη, γιατί βάλατε την Ελπίδα πάνω από τον φόβο δίνοντας την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ και εκλέγοντας την Αγνή Καλογερή βουλευτή της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην μονοεδρική της Σάμου . Ιστορικά ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ακόμα μια πρωτιά, καθώς η Αγνή Καλογερή είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην εκλογική μας περιφέρεια»
Εξάλλου η νέα βουλευτής με τον συνυποψήφιό της Αλέξανδρο Σταθακιό, είχε σειρά επαφών στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα τοπικά θέματα, με τον Δήμαρχο Σάμου Στέλιο Θάνο (καθώς και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πέτρο Παριανό και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Στάντζο), ενώ εκκρεμούν άμεσα οι συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους και την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.


Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου ευχαρίστησε τα στελέχη, τα μέλη και τους απλούς ψηφοφόρους που πίστεψαν στην ανατροπή και αντιστάθηκαν στις σειρήνες του λαϊκισμού και του απομονωτισμού. «Η Ευρωπαϊκή Προοπτική της χώρας διασφαλίστηκε με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά στη συντριπτική πλειοψηφία των νομών της χώρας κατοχυρώνει το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών. Η Σάμος, Ικαρία και οι Φούρνοι επέλεξαν ένα διαφορετικό δρόμο, έστω και οριακά. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι παρούσα στις εξελίξεις για το καλό των νησιών μας για ανάπτυξη, προοπτική και ελπίδα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Σάμου που υπογράφει ο πρόεδρος της Νίκος Στεφανής.

Βιολέτα Τριπόδη