3 Απριλίου 2011

Πάνος Καμμένος :ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΔΕΙΤΕ 4 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ
....ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ MEGAΚΙΤΣΟ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
http://pisoporta.files.wordpress.com/2010/12/kammenos_nd_2.jpg

ANTINEWS 29-3-2011

Κόντρα Βενιζέλου – Καμένου για την “Λήμνο”

Από factorx στις 29/03/2011

Κόντρα ανάμεσα στον Ευ. Βενιζέλο και τον βουλευτή της ΝΔ Π. Καμένο σήμερα στην Βουλή όταν ο τελευταίος ζήτησε επιβεβαίωση της πληροφορίας που είχε και που σύμφωνα με την οποία «αποκρούσθηκε με αντίμετρα πυραυλική επίθεση από εκτοξευτές παράκτιας άμυνας της Λιβύης εναντίον της φρεγάτας Λήμνος». Ο Π. Καμμένος επικαλέσθηκε ως πηγή της πληροφορίας στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για να τον διαψεύσει όμως ο Ευ. Βενιζέλος λέγοντας «δεν εβλήθη το Λήμνος» και συμπληρώνοντας: «λάθος σας πληροφόρησε ο εξάδελφός σας».
Τι ήθελε και το είπε…
Σε ιδιαίτερα έντονο τόνο ο Π. Καμένος είπε «Δεν είπα εγώ ότι έχω εξάδελφό μου στο Λήμνος» και κάλεσε τον Υπουργό να ελέγξει το γραφείο πληροφοριών (Α2)» και ότι ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει το σχετικό σήμα από τη Φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ». 
Ο Ευ. Βενιζέλος τον «ειρωνεύτηκε» λέγοντας πως ακόμα και το κόμμα του η ΝΔ δεν υιοθετεί αυτά που λέει…
«Σας ειρωνεύομαι» του επισήμανε προκλητικά ο Ευ. Βενιζέλος για να του ανταπαντήσει ο κ. Καμμένος ότι «εκείνος ήταν που έχασε την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ και ότι θα πρέπει τώρα να πειθαρχήσει σε όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος κ. Πάγκαλος, όταν αποκάλεσε τους στρατιωτικούς ως αντιπαραγωγικούς». «Επικαλεστήκατε ένα γεγονός ανύπαρκτο, το οποίο θεωρώ ότι το κατασκευάσατε στη φαντασία σας. Δεν θα έρχεστε εδώ για να μας πείτε, τι είδατε στις τηλεταινίες το βράδυ», σχολίασε ο Υπουργός προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στον Π. Καμένο…

Απίστευτη ομολογία από δημοσιογράφο του Mega: Εμείς μοντάραμε και διοχετεύσαμε το βίντεο Βενιζέλου!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 31, 2011

Εντέλει το Mega φαίνεται ότι πασχίζει να ξεπεράσει τις καταγγελίες του διαδικτύου περί φιλοκυβερνητικής στάσης. Αυτό που είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης είναι δύσκολο να το χωνέψει και ο χειρότερος πολέμιος του καναλιού.
Όλα ξεκίνησαν χθες, μετά το σφυροκόπημα Καμμένου εις βάρος του Βαγγέλη Βενιζέλου με τις απίστευτες καταγγελίες. Αναρτήσαμε λοιπόν τα πρακτικά της συζήτησης χωρίς περικοπές που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε τα εδώ:
Σφυροκόπημα Καμμένου σε Βενιζέλο: Είσαι υφιστάμενος του Πάγκαλου!
Ενώ λοιπόν οι καταγγελίες Καμμένου θα έφταναν για 10 πρωτοσέλιδα, ξαφνικά οι τηλεθεατές και πολλοί αναγνώστες μας ειδοποίησαν ότι η ΝΕΤ αλλά και το newsbeast έπαιξαν ένα βιντεάκι δύο λεπτών, που μάλιστα περιείχε μόλις 10” από την ομιλία Καμμένου! (και βέβαια, άφθονο Βενιζέλο).
Ψάξαμε να βρούμε ολόκληρο το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα ή αλλού, όμως δεν υπήρχε πουθενά αναρτημένο. Έτσι επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή για να του ζητήσουμε να μας στείλει ολόκληρο το υλικό. Εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου!
Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να πάρει το DVD της συνεδρίασης. Εκεί ενημερώθηκε ότι το υλικό είχε δοθεί σε συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου και ότι ο υπολογιστής “είχε πρόβλημα”, άρα θα ήταν αδύνατον να του το δώσουν επί τόπου. Όπως ήταν επόμενο, ο βουλευτής σκέφτηκε πως οι άνθρωποι του Βενιζέλου πήραν το βίντεο, το έκοψαν στα μέτρα τους και το μοίρασαν. Τα περί βλάβης προφανώς ήταν κατενάτσιο για να φύγει το θέμα από την επικαιρότητα ως είχε.
Έξω φρενών ο βουλευτής, ανέφερε το θέμα παρουσία δημοσιογράφων, στηλιτεύοντας αυτές τις προπαγανδιστικές πρακτικές (όπως πίστευε) του Βενιζέλου που μόνταρε βίντεο για να τα δώσει όπως τον εξυπηρετούσαν επικοινωνιακά.
Εκεί λοιπόν, σε μία απίστευτη κρίση ειλικρίνειας, σηκώνεται ο συμπαθής δημοσιογράφος του Mega, Δημήτρης Τάκης και λέει το απίστευτο: “Όχι, δεν το μόνταρε ο κύριος Βενιζέλος. Το έστειλε σε εμάς το MEGA και το μοντάραμε. Εμείς το δώσαμε στη ΝΕΤ και το Newsbeast σε αυτή την μορφή!!!”
ONALERT.GR 31-3-2011
Ο Βενιζέλος σε ταβέρνα-γιάφκα της Ντόρας!
Τόσες μέρες πόλεμος,πόλεμος,πόλεμος, "μπούχτισε" ο ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλος και χθες βράδυ είπε να ξεσκάσει.

Πήγε μετά της συζύγου του σε ταβέρνα της Κάντζας. Στη παρέα τους η πολύ καλή του φίλη Ελένη Κούρκουλα,πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πάντα ηθοποιός και ο σύζυγός της. Αργότερα προστέθηκε στη παρέα και ο διευθυντής
του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Λίγα τραπέζια πιο δίπλα έτρωγαν σχεδόν όλα τα στελέχη της Ντόρας Μπακογιάννη (Μαρκογιαννάκης,Αυγενάκης κ.λ.π),χωρίς όμως τη Ντόρα.

Όχι επαφή με την ομάδα Ντόρας δεν έκανε ο Βενιζέλος ο οποίος είναι γνωστό ότι διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί της.

Οι άνθρωποι της Ντόρας προτιμούν τη συγκεκριμένη ταβέρνα για συνάξεις για τις λιχουδιές της που προέρχονται από τη κουζίνα της λεβεντογέννας Κρήτης.

Η ταβέρνα ,λέγεται ΚΡΗΤΙΚΟΣ!
FIMOTRO ΣΗΜΕΡΑ

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


ΣΤΟΝ "ΚΡΗΤΙΚΟ" ΜΠΕΝΙ-ΚΙΤΣΟΣ!
Που να 'ξερε ο Καμμένος ότι θα δικαιωθεί για το σικέ παιχνίδι MEGA-Βενιζέλου με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής μεταξύ του υπουργού και του γαλάζιου βουλευτή. Από που δικαιώνεται; Διαβάστε εδώ και...
θα καταλάβετε.
Σ.Σ. Το δείπνο έγινε μια ημέρα μετά τα όσα μετέδωσε το Mega για Βενιζέλο και Καμμένο! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό