26 Ιουνίου 2008

Η αποκάλυψη της αλήθειας από τον κ. Νίμιτς




Με τις τελευταίες δηλώσεις του στην Αθήνα, ο κ. Νίμιτς απεκάλυψε την αλήθεια για την ουσία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδος και Σκοπίων.
Διαπραγματευόμαστε μόνο για το όνομα του κράτους των Σκοπίων και όχι για την ουσία του προβλήματος, που είναι η κλοπή της Ελληνικής ιστορίας, του πολιτισμού της και ενός μεγάλου μέρους της εθνικής μας ταυτότητας.

Η αποδοχή της ύπαρξης «μακεδονικού έθνους» από τον υπεύθυνο μεσολαβητή του Ο.Η.Ε. κ. Νίμιτς, ισοδυναμεί με την αποδοχή ως διαιτητή κάποιου που έχει εκ των προτέρων ανακηρύξει τον νικητή.
Η εκ του μηδενός επαναδιαπραγμάτευση του προβλήματος με τα Σκόπια που ζητά ο ΛΑΟΣ είναι επιβεβλημένη και αναγκαία περισσότερο από ποτέ.

Η κυβέρνηση οφείλει να αποκαλύψει στον Ελληνικό λαό τις πραγματικές της θέσεις στο ζήτημα Μακεδονίας μας. Πότε λέει την αλήθεια; Όταν μιλάει για «διαπραγματεύσεις επί της ουσίας του προβλήματος» αποκοιμίζοντας Έλληνα πολίτη για τα εθνικά του δίκαια, ή όταν η κα. Μπακογιάννη και ο κ. Νίμιτς μιλούν για το πώς θα βαπτίσουν την κλοπή.